30 nov 2007, 17:43

Keep the hope 

  Poesía
708 0 11

Хладнокръвен великан,

 

 

със снежна пелерина

 

 

той постлан.

 

 

В пукнатините му живее

 

 

надеждата последна.

 

 

Носи се натам, където

 

 

не се топят ледовете...

 

 

© Нежното Ласо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??