12 mar 2009, 11:59

Кенеф!!! 

  Poesía
695 0 3

Obra no adecuada para menores de 18 años

Ей така ще си пея,

щото ми е кеф,

че живея,

макар и в кенеф!

 

Пак ми е добре

и чувствам се щастлив,

дори и в кенеф, аз съм жив,

и се смея ей така, а дали ще оцелея, а?!

 

Всички сме в кенефа

и се давим в мръсотия,

кога ли ще изринем ония,

дето ни цапат и смърдят,

и вместо да говорят, сякаш пърдят!

 

Грозен и груб ми е езика,

залейте ме с лайна,

нищо ново, нали сме в кенефа,

пак ще разцъфтя!

 

 

ПС: Ха недейте много да ме псувате!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??