16 ago 2008, 12:48

Кладенец 

  Poesía » Filosófica
516 0 1

КЛАДЕНЕЦ

Кървав кладенец.

Безверие потънало.

Смърт в очи на живи.

Камбанен тътен в пропастта на воините.

Изкачване...

И после удар от ръката на парализиран.

Кървав кладенец...

Натъпкан със героите на времето...

Изпиван от окаляни езици на безверници,

които гледат мъртвото в очите си,

които виждат оживяващото мъртво.

Пропити и пияни...

Кървав кладенец...

Излял народна песен за безверници...

Излял от себе си...

И съживяващ живото на живите...

Отровил мъртвото на мъртвите...

© Владимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??