1 sept 2005, 18:55

Климати 

  Poesía
842 0 2

Всеки поглед ме носи
на гърба на свойте ширини-
екваторни или умерени,
тропически и субполярни,
със ъглите на свойто
слънцегреене
огряват моите усмивки,
ту влюбени, ту криви-
огледала на хора,
студени и горещи
изпити чайове
на чайна церемония,
в която може би присъствам.
В земното кълбо от хора
намирам най-накрая себе си-
живея в климата на любовта, 
който все още не разбирам.

© Милена Филипова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви, момичета!
  • Да, и аз ти пожелавам "хубаво време" и любов, в който и да е климат. Хубаво е!
Propuestas
: ??:??