8 jul 2012, 11:45

Клуб ,,Лула” 

  Poesía
478 0 0

Настъпил е моментът за вълшебства,

да вадим от ръкава нови трикове.

Злините все остават без последствия...

Ала добрините – никога.

 

Под пека пак смърди на безразличие –

и спряна е водата по кварталите.

Война и мир – за хората и мишките.

За смешна пенсия – турските сериали.

 

А лятото се къпе в бетонобъркачка

на Слънчев бряг... Или на Златни пясъци.

Едни тършуват кеф във Гърция, Турция...

За други – наркосхеми. Със платени магистрати.

 

Какво остава да вирее във прахта и смога

и колко са приспособимите сред нас.

,,Не мога!” – да признаеш и да легнеш в гроба.

Или от фас догарящ да запалиш фас.

 

И кой каквато ще забрана да въвежда

за пушенето на обществени места.

Премиера ще преваря, ще прережа лентата

на новоучредения ни клуб ,,Лула”!

 

© Константин Дренски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??