18 abr 2016, 11:56  

...Ключа на любовта... 

  Poesía » De amor, Versos blancos
727 0 4

...Ключа на любовта...

 

 

Преди да се случи всичко,
пред прага на началото, 
не знаех - че е имало нещо, 
че е имало”нас” и безкрайност,
че е съществувала любовта ни,
че съм те търсила, както сега
че преди това даже те търсех, 
че винаги ще те търся...?!
И се чудя някога имало ли е миг,
в който да не си бил ”тук” в света ми...?!
Не вярвам, че съм могла да живея
така дори само при мисълта...
 Затова не знам дали нещо друго
 е било отдавна,
но знам,
 че нуждаела съм се от теб, 
както преди,
както днес
както утре,
 както след края...!-
За да мога да вляза в света ти...-
нужен е бил ключа на любовта...!
Търсейки него, търсила съм и теб,
 И изведнъж те откривам пред мен
откривам те настанен вътре в сърцето
и те целувам,
прегръщам те,
мога да ти кажа
„Обичам те!”
отново и отново
мога да ти покажа,
че обожавам те...!

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??