10 jun 2024, 6:49

Ключа от палатката 

  Poesía
177 2 4

Дали не съм шифрован леонардо?
Подхилква ми се с намек мона лиза,
а нищо знам в света, не е случайно,
щом влиза, значи и излиза.
И се досетих тайната каква е -
картината е само половина,
ако разгънем, ето ти разгадката - 
къде е скрила мона лиза патката.

 

 Онзи, който разшифрова гениите, го наричат с по-висшата степен - щураче :)
 

© любимка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??