Някой тропа по вратата.
Влез, казвам.
„Ама... Не бива...”
Говори ми през процеп.
„Да ти кажа ли какво стана?”
Недей.
Не бива,
казвам.
И затварям вратата.
Затварям скоби.
Затварям очи.
Затворено е. Елате утре.
© Алиса Todos los derechos reservados