23 sept 2008, 21:22

“Ключът за моето сърце” 

  Poesía » De amor
1284 0 0
 

 

Открих си аз едно ключе,

ключа за моето сърце.

Седи самичко то сега,

но коя е вярната врата?

 

Ключето мене е, ала

сама не мога да открия таз врата.

Лутам се по стълбища и коридори, 

все още съм сама...

и търся... прословутата врата...

 

Търся начин аз да се спася,

защото знам - отново ще се проваля,

а в твоите очи отново дъжд ще завали

и сърцето в гърдите ти ще заскърби... 

© Диана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??