9 may 2018, 9:57

Книги 

  Poesía
330 0 0

Запали ги всички тез

болестотворни,

мракозначни книги.

Със своите знания

покварно безетични

провалили не един

живота сивомътни

прозаични. От

лицето на земята,

глупостта и

простотията изтрили.

Нещастният идеал

за всеобщата

просташка радост

те измили,

покривайки със бръчки,

на дълбока мъчна

старост, младежкото лице.

В интерес на истината,

погубващи очи, душа, сърце.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??