9.05.2018 г., 9:57 ч.

Книги 

  Поезия
329 0 0

Запали ги всички тез

болестотворни,

мракозначни книги.

Със своите знания

покварно безетични

провалили не един

живота сивомътни

прозаични. От

лицето на земята,

глупостта и

простотията изтрили.

Нещастният идеал

за всеобщата

просташка радост

те измили,

покривайки със бръчки,

на дълбока мъчна

старост, младежкото лице.

В интерес на истината,

погубващи очи, душа, сърце.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??