28 may 2019, 20:00

Книгите 1 

  Poesía
563 3 2

 

Книгите са лодки бели
и ни носят надалеко -
в световете без предели,
невидяни от човека.

 

Книгите са мост нагоре.
Към пространства неизбродни.
Всяка страница говори.
Пеят мислите свободни.

 

Буквите са дар дарени 
от предците. Като цвете.
Те са българска вселена.
Все в душите ги носете!

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??