28.05.2019 г., 20:00 ч.

Книгите 1 

  Поезия
562 3 2

 

Книгите са лодки бели
и ни носят надалеко -
в световете без предели,
невидяни от човека.

 

Книгите са мост нагоре.
Към пространства неизбродни.
Всяка страница говори.
Пеят мислите свободни.

 

Буквите са дар дарени 
от предците. Като цвете.
Те са българска вселена.
Все в душите ги носете!

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??