Кое е най-трудното нещо за теб:
ценни неща да се превърнат в лед,
да видиш как някоя птица умира
или любимия ти, стар часовник спира?
Кое е наи-тежкото нещо на света:
дали е да изгубиш любовта,
да срещнеш отблизо смъртта
или да загубиш мечтите си в нощта?
Мен би ме заболяло най-силно от това,
да ме предаде приятелска ръка,
да ми обърне гръб, оставяйки ме сама,
да се изправя пред тежката самота!
© Насето Todos los derechos reservados
От: Петънцето ти.