26 jun 2006, 15:46

Когато 

  Poesía
823 0 1
Когато

Когато нещо си отива и спомените върнат те назад,
когато сълзите те обливат и по лицето ти текат,
не се отчайвай и за миналото не тъжи,
а бъди щастлив/а, че щастливи тогава сте били.
Ах,не ще се върнат тези дни, но предстоят нови по-хубави дори!

© ИВЕЛИНА АТАНАСОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • харесва ми,но мисля че можеш да го довършиш,можеш и още сигорна съм
Propuestas
: ??:??