13 sept 2024, 13:47

Когато 

  Poesía » Erótica
77 0 0

 

Когато знаеш, че си сам,

подай ми моля ти се знак.

Ще дойда в мислите ти – там

да ме докосваш пак и пак.

 

Когато знаеш, че ти липсвам,

вратата своя отхрехни ми.

Стихът си после ще дописвам.

Ще станат римите раними.

 

Не знам защо избираш мен.

Тук няма отговор единен.

Дали от мен си запленен?

Дали е само порив силен?

© Boryana Boteva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??