13 сент. 2024 г., 13:47

Когато 

  Поэзия » Эротическая
78 0 0

 

Когато знаеш, че си сам,

подай ми моля ти се знак.

Ще дойда в мислите ти – там

да ме докосваш пак и пак.

 

Когато знаеш, че ти липсвам,

вратата своя отхрехни ми.

Стихът си после ще дописвам.

Ще станат римите раними.

 

Не знам защо избираш мен.

Тук няма отговор единен.

Дали от мен си запленен?

Дали е само порив силен?

© Boryana Boteva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??