24 feb 2012, 13:46

Когато... 

  Poesía » De amor
610 0 2

Когато всичко си отива,

ти остани!

 

Когато всичко покрай теб 

се срива, ти с глас на 

болката се смей!

 

Когато всичко в мрак потъва,

ти сам светлина бъди!

 

И тогава ще бъдеш 

истински щастлив ТИ!

© Теодора Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??