24 февр. 2012 г., 13:46

Когато... 

  Поэзия » Любовная
609 0 2

Когато всичко си отива,

ти остани!

 

Когато всичко покрай теб 

се срива, ти с глас на 

болката се смей!

 

Когато всичко в мрак потъва,

ти сам светлина бъди!

 

И тогава ще бъдеш 

истински щастлив ТИ!

© Теодора Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??