3 jun 2011, 16:31

Когато Болката Говори 

  Poesía » De amor
705 0 2

Когато Болката Говори

Майната ти, Обич моя...

със един замах

всичко в мен разби на прах!

Майната ти, Обич моя...

нищо в мене не остана,

не търси ме вече ти!

Искаше си свободата...

ето... имаш я сега,

ала нямаш вече Любовта ми!

Вярвах ти, а ти за миг унищожи...

Всичко Нежно и Красиво!

Майната ти, Обич моя...

знаеш ли какво ми причини???

Онова Невинно мъничко дете,

дето Пазех Живо със години...

Ти без капка жал Уби!!!

Майната ти, Обич моя...

не търси ме вече Tи,

нищо в мене не остана...

Само Пепел от Пожар,

ала в него Няма... късче Жар!!!

© Рени Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??