23 ene 2007, 12:53

Когато дяволите спят 

  Poesía
984 0 7


 

В такава черна нощ от тебе ще си ида.

В такава нощ, когато даже дяволите спят.

Не искам във очите сълзите да видиш.

Щастлив аз искам да ме помниш,

какъвто винаги със тебе бях...

© Сянката Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??