23 янв. 2007 г., 12:53

Когато дяволите спят 

  Поэзия
953 0 7


 

В такава черна нощ от тебе ще си ида.

В такава нощ, когато даже дяволите спят.

Не искам във очите сълзите да видиш.

Щастлив аз искам да ме помниш,

какъвто винаги със тебе бях...

© Сянката Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??