Когато жените прегръщат
Когато жените прегръщат,
изгарят от нежност и страст,
назаем те ласки не връщат -
неземна е тяхната власт!
Когато жените прегръщат,
мъжете остават без глас,
сърцето си в огън превръщат
да сгрява до сетния час!
Когато жените прегръщат,
го правят със много любов
и мъжката сила поглъщат
със майчински благослов!
Когато жените прегръщат
Живота от тях сътворен,
те мъжката вяра възвръщат
във утрото, в новия ден!
Любомир Попов
© Любомир Попов Todos los derechos reservados