Когато любовта си тръгва,
оставаш сама в нощта
и със скрити чувства затваряш входната врата.
Едва погледнал в своя свят суров,
не разбрал чувството любов,
напускаш с наведена глава света на любовта
и потъваш в самота.
Едва ли някога ще разбереш,
или ще се озовеш
в свят, пълен с лъжи
и несбъднати мечти.
Да си щастлива на света
е красива лъжа, избрала твоята съдба
да бъдеш нещастна в любовта...
© Мариана Кънева Todos los derechos reservados
Прегръщам те,мила!