когато любовта я няма
няма плащане в аванс
последна страница
от банален роман
когато любовта я няма
няма сълзи на жена
една затворена врата
и чаша вино във нощта
когато любовта я няма
сърцето спряло не тупти
думи няма във душата
няма даже и сълзи
© Дива Самодива Todos los derechos reservados
сред поле от пролетни цветя
и живота истински театър
надделява над смъртта."
Това е част от едно стихотворение,което един мой бивш съученик ми беше написал.Пожелавам ти по-скоро да те завладее тази любов,от която сърцето ти да прескача и вярвам,че ще се случи.Поздравления за стиха!