21 jul 2009, 8:02

Когато някога ще бъде никога… 

  Poesía
871 0 3

И ако някога видиш в очите ми

дори и следа от тъга...

И ако някога видиш в сълзите ми

дори и късче нечистота...

 

И ако някога усетиш в ръцете ми

дори и грам студенина...

И ако някога откриеш в сърцето  ми

дори и миг самота...

 

И ако някога докоснеш устните ми,

а те безмълвни мълчат...

И ако някога потърсиш пръстите ми,

а те неподвижни стоят...

 

И ако някога потърсиш в  себе си

и не откриеш първо мен...

И ако някога дълбоко в мислите

видиш моя образ замъглен...

 

Тогава някога ще бъде никога,

една измама и лъжа.

Защото миг живот без твойта обич

е вечност, пълна с пустота.

© Ина Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??