Когато няма истини,
следват
страхове и сълзи.
Мисли безкрайни
като гонитба и криене,
докато
яснотата дойде.
Да идва свобода.
Да се предсказва обич.
Да се усещат
прегръдки топли.
Да се очаква спокойствие.
Да са дадени молби за спасение.
Да ухае
на доброта и радости.
Липсват ли истини,
се променят начини на животи.
Неразбиращи обрати.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Todos los derechos reservados