Думи силни за силни чувства,
изживяни от едно сърце,
спомнящо си за онези дни, в които
ярко грееха нощните звезди,
а две души в една намериха пътя си.
Всичко красиво бавно се заражда,
но много по-бързо то си отива.
В един неочакван ден всичко просто затихна,
няма вече думи,
няма и надежда.
Само спомените като на филмова лента
не спират да се въртят,
чувствата вече са други,
студени, сиви, безразлечни към живота дори.
Пътят е затворен и няма светлини,
всичко красиво е отблъскващо,
а казват, че времето лекува,
но как, като сега просто е спряло.
© Тони Начева Todos los derechos reservados