20 may 2007, 15:25

Когато префърцунено се сваляхме 

  Poesía
833 0 11
-Клеопатрена е душата ми.
-А пък аз съм египетно-цезарен.
- Центурионно пресмятана,
                            аз съм зачатие.

- Без теб моят Рим е безцентърен!
- Без теб съм Голготна и Кръстна.
- А аз сам си слагам венеца.
 - С венеца ти трънно възкръсвам.
 - Прикован и охулен - все с теб съм.
 - Все париш - искра Прометеева.
 - За тебе пак ще предизвикам боговете.
 - Нима ще бъда твойта Одисея?
 - Ще бъдеш - щом прогони студовете.


Вече знаете - синичко за момченце.
                         червеничко - за момиченце. :)

© Ники Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??