когато се смееш
в очите ми закачливо проблясват
щастливи сълзи
а слънчеви багри са вплетени
в карето на шала ти
дъхът ти ухае на пролет
а цветята в саксиите на прозореца
протягат листа за да вдишат смеха ти
обичам когато се смееш
да се къпя омекнал от щастие
в тихия ромол на думите
невидим за другите
сразен
от красотата ти
© Иван Todos los derechos reservados