13 июн. 2007 г., 09:55

Когато се смееш 

  Поэзия
591 0 9
 

когато се смееш

в очите ми закачливо проблясват

щастливи сълзи

а слънчеви багри са вплетени

в карето на шала ти

дъхът ти ухае на пролет

а цветята в саксиите на прозореца

протягат листа за да вдишат смеха ти

обичам когато се смееш

да се къпя омекнал от щастие

в тихия ромол на думите

невидим за другите

сразен

от красотата ти

© Иван Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??