9 may 2007, 13:27

Когато се събудиш през нощта 

  Poesía
621 0 4

Когато се събудиш някоя нощ
и аз на твоето рамо кротко съм заспала,
ти кичура ми над челото отметни назад -
на тебе в този миг съм цяла...
Когато тихо в моя сън
следи от твоите пръсти нежно влязат,
безсилен ще е онзи мрак отвън,
безсилен, като женското ми тяло,
което се опитва да остане
за теб все една загадка.
Че инак щом разбулиш тази тайна,
на чувствата вълната ще е кратка.
Когато някога се будиш през нощта,
за всичко туй си спомняй и ме чакай!

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??