...Когато си мисля...
Когато си мисля за теб
нося в себе си гласа ти,
нося в себе си очите ти
усмивката ти, душа и сърце-
спомням си и си мечтая,
за това, което сме - аз и ти,
двамата в едно- обединени
от любов истинска окрилени...!
Когато си мисля за теб
мога да направя всичко-
от съня лъжовен и убиващ
да се събудя, да го победя-
когато ме повикаш
аз те чувам, следя те,
ти ме връщаш...в рая...,
в сън и приказка реални,
по-живи от всякога
пробудени както никога,
отново болката не е сама,
и от ада вече помен няма...!
Когато си мисля за теб,
виждам как процъфтяват
мечтите ни, как се създават...-
и се усмихвам широко,
потъвайки в радостни сълзи,
защото те не могат да се спрат
и нищо и никой не могат срещу тях...!
Когато си мисля за теб-
за прегръдката, която
опиянени си даваме,
водеща със себе си
лудост и целувки...-
слънцето все изгрява
и чувствам навсякъде
безкрайната ти любов,
...обичането ни...!
Когато си мисля за теб,
светлината в тебе
превръща се
в копнеж и свобода...
Когато си мисля за теб-
твои са всичките ми-
притеснения и емоции,
откритието, че не мога
без теб - небето, вечността...!
Смъртта е всичко само с теб
иначе е нищо, празнина...
Когато съм със теб,
и си мисля за нас-
нищо друго не ми е нужно,
където и да сме,
каквото и да става
просто чувствам живот...!
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados
Пп:
Поправих