2 oct 2013, 13:37

Когато си отиде любовта 

  Poesía » Otra
518 0 0

Бях млада, красива и влюбена,

бях щастлива птица в простора небесен

сънувах любов на разсъмване,

после весело пеех любовни напеви.

 

Любовта ти ми даваше всичко -

и вода, и храна бе тя за мен.

Любовта ти гонеше всичко,

всичко лошо от предния ден.

 

Ала сега те няма в съня ми,

толкова кратка ли бе любовта?

Сега вместо песен на съмване 

аз ближа ранени крила.

 

И пак съм млада, красива и влюбена,

ранена птица от твойта любов,

бях сънувала любов на разсъмване,

после уморена в кафеза заспах.

© Ния Младенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??