7 jun 2011, 12:59

Когато си отива пролет... 

  Poesía
688 0 8

Провокирано от : http://otkrovenia.com/main.phpaction=show&id=251557#comments

                            

 

                                                                  ... Largo...

          

Прилича ми на синя тишина
когато Слънцето звездите буди
на натежали с блянове поля
и дъхави от обич теменуги…

 
на топли капки ситен дъжд
по клоните в гнездо на птица
на стихнало море по път
изтръгнал блясъка в очите…

 
Прилича на усмихнато дете
през пръсти да провира шепа вятър
на сгушило се в дланите небе
от някакво очакване остатък…

 

… а денем всяка мисъл ме твори

по мигове на  закъснял следобед
прилича ми на песен – а боли

когато си отива пролет…

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??