Когато си отивам, ще съм тиха,
ще стъпвам аз на пръсти в полумрака,
в креватчетата малки ще надникна,
ще видя спят ли още там децата...
Когато си отивам, ще съм тиха,
изгубих ценно време да се лутам,
не прецених достатъчно нещата,
не подозирах колко време губя.
Когато си отивам, ще съм тиха,
ръка подай ми за последен път.
Не се сърди, недей ме обвинява,
но пътят дълъг е и трябва да вървя.
Когато си отивам, ще съм тиха,
знам, време е да тръгвам, но се спирам.
Прости ми, бреме бях за теб, за всички,
когато си отивам, ще съм тиха...
© Нели Радичкова Todos los derechos reservados