7 sept 2007, 16:40

Когато си отивам /тоя път мълчи/ 

  Poesía
536 0 6
Когато си отивам
/тоя път мълчи/

Когато си отивам ти свеждаш очи.
Пристъпваш из моите,
немисломо дерзаещ за още мечти...
Ала аз съм припаднало видение,
покрито с на светците ореолите...

Когато си отивам следи не оставям.
Не искам за мен да гледаш нощем.
А ти поглъщаш ме и пак ме даряваш
с неутолими, парещи ласки...
още и още...

Ах, де да беше друго, различно и красиво,
че да остана поне един път,
ала то е щастие, с краски фалшиви...
И аз все стремя се към вопъл по-чист и друг...

Не съм никога била прилична.
Отричах те, като простосмъртен грях.
С жестове, впили се в плътта ти садистично,
отнемах всяка чиста мимика на смях...

Боли те. Аз зная. Виждам те слаб.
Ала такава съм - блудница и скитница,
за теб съм подивяла илюзия и дяволски грях.
Пусни ме да си ида, умират моите зеници...

Отивам си. И тоя път няма да се върна!
Не искам вече за мен да те боли.
Ти света си, да ме търсиш, не обръщай.
Отивам си! Ще те помня! Ала ти мълчи!
***

© Ди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??