24 jun 2008, 0:29

* Когато си тръгваш * 

  Poesía » De amor
660 0 1



Когато си тръгваш, боли

и в мене душата затварям...

Когато си тръгваш, дали

за любовта ти трябва да страдам?!


Когато си тръгваш, боли

от твоята обич двулична.

Не трябва да моля,нали?

Не трябва да бъда себична!


Когато си тръгваш, боли,

но всеки път някак различно!

Щом обичта ми ти толкоз тежи -

върни ми я! 

                                ... може... сега

                                       някой от нея да има нужда!

MariAngel

 

© Марияна Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??