24.06.2008 г., 0:29 ч.

* Когато си тръгваш * 

  Поезия » Любовна
654 0 1



Когато си тръгваш, боли

и в мене душата затварям...

Когато си тръгваш, дали

за любовта ти трябва да страдам?!


Когато си тръгваш, боли

от твоята обич двулична.

Не трябва да моля,нали?

Не трябва да бъда себична!


Когато си тръгваш, боли,

но всеки път някак различно!

Щом обичта ми ти толкоз тежи -

върни ми я! 

                                ... може... сега

                                       някой от нея да има нужда!

MariAngel

 

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??