15 mar 2011, 22:34

Когато сме в окови стегнати 

  Poesía » De amor
476 0 0

Дай ми страст, аз искам,

дори и светът да не ни обича.

Когато сме в окови стегнати,

нека плътта само говори.

 

И нека не сънуваме самотни,

измъчвайки се от съвестта.

Хиляди мисли... мечти,

нека скъсаме тези окови.

 

Прегърни ме, стопли ме,

дори да съм далеч, прегърни ме.

И накарай ме да усетя това,

има значение, ако това е моментът.

© Снежана Миленова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??