КОГАТО СЪМ С ТЕБ !
Когато съм с теб, времето спира!
Когато съм с теб, дъхът ми замира!
Когато съм с теб, сърцето пулсира!
Когато съм с теб, кръвта ми завира!
Когато съм с теб, светът е различен!
Когато съм с теб - светът е епичен!
Когато съм с теб, е приказка бяла!
Когато съм с теб, Любовта ми е цяла!
Когато съм с теб, е всичко красиво!
Морето е диво, пенливо и живо!
Когато съм с теб, душите засмени,
политат и стават огромни вселени!
Когато съм с теб, изгрява луната!
Когато съм с теб, шуми планината!
Когато съм с теб, звучи тишината!
Когато съм с теб, полетява душата!
Когато съм с теб, птиците пеят!
Когато съм с теб, цветята се смеят!
Когато съм с теб, брегът е красив!
Когато съм с теб, мигът е щастлив!
© Светльо Златанов Todos los derechos reservados