6 feb 2011, 18:03

Когато сънищата тихо се разлистват... 

  Poesía
1061 0 27

Когато сънищата

тихо се разлистват,

целунати, огряни от Мига

и чуруликат ранобудни Истини

под стряхата

на Старата вина...

 

Когато разцъфтяват се

Предчувствията

и вдигат се Комплексите–мъгли,

и, като пеперуди

пъстроцветни, Чувствата

прелитат над полянки от Тъги...

 

Когато във гнездото

на желанията

клончета–рими вие пак стихът...

Тогава се стопяват

тежки рани

и във душата идва Пролетта...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??