Когато те открих в полята вироглава
ти вдигна огнени очи към мен.
Като с копита на диви коне
затуптя сърцето ми мигом,
но в моите тъжовни океани
пламъкът див угаси и пристъпи -
ръката ми взе и каза - води ме!
Ти знаеш къде, аз пък - защо
Заедно двама сме сила.
© Найден Йотов Todos los derechos reservados