Apr 18, 2006, 8:30 PM

Когато те открих в полята вироглава 

  Poetry
758 0 3

Когато те открих в полята вироглава

ти вдигна огнени очи към мен.

Като с копита на диви коне

затуптя сърцето ми мигом,

но в моите тъжовни океани

пламъкът див угаси и пристъпи -

ръката ми взе и каза - води ме!

Ти знаеш къде, аз пък - защо

Заедно двама сме сила.

© Найден Йотов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??