18 ene 2009, 11:38

Когато тук не е сега 

  Poesía » Filosófica
652 0 4

Тиктака някъде някаква истина

и стенният часовник я отчита...

Стрелките се движат в кръг.

Също като времето.

Изостанат ли,

или избързат - все едно,

превръщат се във разстоянието...

© Николинка Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??