29 ene 2015, 17:25

Кой? 

  Poesía
316 0 2

Кой?

 

Кой съм аз?

Аз нямам знания. Не зная.

Днес свивам се във себе си,

а утре се разтягам до безкрая.

Едно желание гори във мен самотно,

да пусна думите напиращи в сърцето ми,

свободно…

 

Свободно да се леят и преплитат,

свободно да горят и да излитат.

Да се намират две по две във рими

и да се връщат в дните ми горчиви.

Да ме спасяват от неволи тежки

и да лекуват новите болежки.

 

Това съм аз,

още един човек изстрадал,

на който във душата тлее малка

клада.

Един човек вървящ по пътя,

а красотата под ръката си нехайно

пъхнал.

Това съм аз,

Тук себе си представям кратко,

а вие ако щете вярвайте…

Към себе си, аз връщам се обратно.

© Димо Господинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??