Кой?
Кой съм аз?
Аз нямам знания. Не зная.
Днес свивам се във себе си,
а утре се разтягам до безкрая.
Едно желание гори във мен самотно,
да пусна думите напиращи в сърцето ми,
свободно…
Свободно да се леят и преплитат,
свободно да горят и да излитат.
Да се намират две по две във рими
и да се връщат в дните ми горчиви.
Да ме спасяват от неволи тежки
и да лекуват новите болежки.
Това съм аз,
още един човек изстрадал,
на който във душата тлее малка
клада.
Един човек вървящ по пътя,
а красотата под ръката си нехайно
пъхнал.
Това съм аз,
Тук себе си представям кратко,
а вие ако щете вярвайте…
Към себе си, аз връщам се обратно.
© Димо Господинов Все права защищены