5 feb 2011, 16:29

Кой 

  Poesía » Otra
519 0 13

Кой

 

Някой мечтае! Някои нямат мечти!

А светът се върти, но защо е така?

Никой не знае! Знаеш ли Ти?

 

Знаеш ли колко Обич Обич не среща?
Знаеш ли колко тихо е в тишината?
Знаеш ли кой и кога светлината посреща,
сигурен, че над него заспива щастлива зората?

 

Онзи, който заспива бездомен и гладен
под дъжда от куршуми...

знаеш ли, той не заспива, той умира...

и не вярва на думи.

 

Кой може да спре въртележката?

Някой мечтае! Някои нямат мечти!

А светът се върти, но защо е така?

Никой не знае! Знаеш ли, Ти?

 

 

http://vbox7.com/play:dcb1de36

 

 

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??