22 feb 2021, 12:32

Кой е тъпият 

  Poesía » De humor
347 0 8

 

Скъпа, 

ма си тъпа, 

пак обърка и си гола

при комшията отдолу. 

 

Колко пъти да ти кажа, 

също и да ти покажа, 

че на третия етаж 

си живеем ти и аз?... 

 

И, съседе, извинявай. 

Русичка е, та прощавай... 

Секс кат прави як със тебе

мисли си, че с мен се... тъй де... 

 

14.12.2020. 

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??