Скъпа,
ма си тъпа,
пак обърка и си гола
при комшията отдолу.
Колко пъти да ти кажа,
също и да ти покажа,
че на третия етаж
си живеем ти и аз?...
И, съседе, извинявай.
Русичка е, та прощавай...
Секс кат прави як със тебе
мисли си, че с мен се... тъй де...
14.12.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.